Velkommen til

Køb Mors Dags gave her

Køb danske lækkerier til mor her
Køb og betal online her eller kig ind i vores fysiske butik i hjertet af Randers!

Vi har samlet et lille udvalg af færdigpakkede gaver til MORS DAG her, men der er meget mere i butikken.  Måske kan du her få et indtryk af nogle af de mange lækre danske produkter vi fører, herunder danske øl, vin, spiritus, chokolade, delikatesser, kaffe, te, lokal kunst samt lidt retro og genbrug. Kvalitet og smag er i fokus – og så er alt dansk!

Til gåturen, venindegaven, den lille hurtige…

5 skønne likør-shots fra SMAGFULD

Vi har netop fået 5 nye likør-shot flasker hjem fra Bolchekogeriet Almuegaarden, der også står for brandet SMAGFULD. Smagfuld var allerførst et særligt bolchebrand med fyldte bolcher i smagene mint/chokolade, rabarber, saltlakrids, sød lakrids, saltkaramel, irish coffee, rum/chocolate og syrlig passion. Nu har de lavet både 100 ml sirupper samt 100 ml og 500 ml likørshots i smagsvarianterne rabarber, syrlig passion, saltkaramel, saltlakrids og sød lakrids…. og uuuhhmm, de smager skønt!!

Ring eller skriv, så kan I få dem tilsendt.

Firma- og receptionsgaver

Her finder du kun danske produkter i din firmagave eller receptionsgave, og det giver god smag i munden; Danske arbejdspladser og bæredygtigheden er i spil, for her har varerne ikke rejst den halve verden rundt.

Udbringning og afhentning

Webshoppen er online, men der er mange flere produkter, som kommer online som tiden går. Ring eller skriv til os, hvis du har særlige ønsker – vi har meget mere i butikken og laver gerne gavekurve mm lige som du ønsker det.

Alle priser er inkl. moms, medmindre andet er angivet. Vi kan sagtens sende, bringe ud eller stille dine bestilte gaveæsker, værtindegave, eller din weekendsnackkurv klar til afhentning. I webshoppen kan du betale både med kreditkort og mobilepay. I butikken kan der både betales med kontanter, kreditkort og mobilepay.

 

Populære produkter

Tilmeld vores nyhedsbrev

Sign up til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om en præmie fra butikkens lækre udvalg hver måned.

Glæd dig til særlige tilbud, som kun modtagere af vores LIVSNYDERMAILS får!
Privatlivspolitik

Privat eller erhverv?

Tak for din tilmelding!