Danske delikatesser, økologisk is og flødeboller

Velkommen til – Kom ind og ta´en bid af Danmark
Specialforretning – her er alt dansk!

Personlige løsninger til gaver og gavekurve, hvor alt indhold er danske delikatesser, drikkevarer, søde sager, is fra Kødbyens Is, økologiske flødeboller fra Anker og økologisk chokolade fra Danmarks førende producenter.

Køb online eller besøg butikken

Find også lokal kunst, keramik og lidt retrofund med kant.

Mousserende verdensklasse vin fra Andersen Winery, My Candle kuglestagen, Ankers Flødeboller og sublim kaffe fra Mols Kafferisteri er blot få stjerner blandt vores kæmpe udvalg.

Forkælelse til Fars Dag

Køb den lækreste Fars Dags gave til far, morfar, farfar, bedstefar, svigerfar, papfar, plejefar og alle de andre søde fædre, der fortjener lidt hyggelig forkælelse.

Se mere – klik her.

Danske specialiteter til hverdag, fest og gaver

Personlige gaver af Danske delikatesser

Alt er dansk i Fru Lunds Butik. Så hver gang du køber en gavekurv, værtindegave eller de lækre delikatesser, snacks, specialøl, vin, gin, eller lidt kunst, kuglelysestager, kunstkort eller genbrug til dig selv, så støtter du danske arbejdspladser, og du ved, at det ikke er fragtet den halve verden rundt. Det giver mening.

Populære produkter

Vine fra Cold Hand Winery

Cold Hand Winery er beliggende på en frugtplantage med over 100 æblesorter, en højloftet produktionshal, en hyggelig vinbutik, sommer gourmet restaurant, og nye rustikke overnatningsmuligheder i gigantisk vintønde eller savannetelt.

Få en ekstraordinær smagsoplevelse med hjem.

Hos Fru Lunds Butik fører vi bordvine, hedvine, forstærkede vine og en mousserende vin – lavet på æbler, kirsebær, blommer, pærer, rabarber og ribs. 

Elmelund Organic Chocolatier

Økoladen står bag dette eksklusive, økologiske og håndfremstillede chokolade brand. Gaveæsker med fyldte chokolade og marcipanhjerter, marcipanstænger og dragée-æsker med stor smag, og så er de en fryd for øjet.

Øl fra Ebeltoft og Ærø

Øl fra Ebeltoft Gårdbryggeri og Ærø Bryggeri går man aldrig fejl af – her er smag, duft og velklingende navne på etiketterne. Købes enkeltvis og i flere gaveæskemuligheder.

Tag på Ø-hop og smag på Danmark

Delikatesserne rummer rapsolie med og uden skønne krydderurter, pickles, marinader, eddiker, kaffesirupper, spændende sennep fra Bornholm og Sidinge, kætchup fra Samsø, hummersuppe fra Horneks Odde, Læsø salt, Samsø mel, lakridskonfekt fra Ærø, pasta fra Svaneke – og meget mere.

Tag en bid af Danmark og kom i godt humør.

Kaffe fra Mols Kafferisteri

Kaffe med kaffe på. Malede og hele kaffebønner samt espressobønner ristet på Mols hos ejerne bag Egisl Café og Mols Kafferisteri.

Alle kafferne er single estate og de er ristet i små portioner i Femmøller.

Parret bag Mols Kafferisteri har selv besøgt hver plantage, de køber kaffebønner hos, og kvaliteten er nøje efterset og fra allerøverste skuffe.

Gin fra Fary Lochan, Anholt, Fanø, Skagen og Bornholm

Vi har et spændende udvalg her i butikken, der toppes af en tonic sirup og tonic waters med forskellige bryggerier og smagsvarianter bag.

Fantastisk gin fra Danmark

Her er både enkelte flasker og gaveæsker i mærkerne Fary Lochan, Møllerup Hampegin og hampetonic, Anholt, The Old Doctor’s House fra Fanø, Skagen og Bornholm.

Anker Chokolade

Anker Chokolade er økologisk og håndlavet chokolade fra to chokoladenørder på Nørrebro. Fra Anker har vi chokolade æsker fra 75-180 kr. 

Til dig selv eller en du har kær…

Fra oktober har vi den absolut lækreste chokoladejulekalender med 24 kunstværker i – til blot 250,-. 

Mousserende vin fra Andersen

Bag Andersen Winery står der et smagfuldt hold; Vinmager Mads Groom Andersen, madspecialist Frantz Maurice Scott Lundby og iværksætter Morten RInder Stengaard.

Kompromisløs tilgang

Hos Andersen Winery er en vigtig del af deres mission at inspirere til, hvordan deres sublime mousserende vine kan spille sammen med mad. Derfor har vi et lille opskrifthæfte ved vinene i butikken fra Andersen Winery.

Økologisk te fra Kirsten Kronborg

Mit Yndlings Te fra Kirsten Kronborg er økologiske, smagfulde og milde urteteer leveret i komposterbare emballager. 8 forskellige blends i poser til 30,- gør det nemt at finde en, du ikke kan leve uden.

Emeyu - økologisk te

Fra Emeyu har vi både grøn, hvid og sort te i små fine cellulose poser. Endnu et skønt økologisk brand, hvor smagsindtrykkene er nøje afstemte. Der sælges hele rør med 20 ens teposer i samt 5 forskellige, der sælges i enkelte tebreve, så du kan mixe dit eget udvalg.

Økologisk mel fra Samsø

Samsø har ufatteligt mange lækre råvarer og delikatesser at byde på. Fra den økologiske gård Kristensminde kommer det proteinrige Samsø Mel, og vi fører både havregryn, hvedemel, ølandshvedemel, svedjerug, rug, knækkede rugkerner, speltmel og fuldkornshvedemel i butikken og på webshoppen. Er du vild med at bage, så vil du elske dette smagfulde mel fra Samsø.

Sæbe fra Ærø

Sæberiet på Ærø blev drevet af Inge Dahl på Ærø i mange år. Hun fremstillede selv sine sæber i hånden, og krydderurter og urter blev dyrket i hendes urtehave. Hun har nu overdraget Sæberiet til en ny ejer, der vil føre alle de fine håndværkstradioner og den høje standard videre, så duft, renhed og velvære fortsat bliver i højeste fokus. Find lige netop den duft, du elsker, her i butikken.

Glaskunst, malerier og plakater

Fra Grevelsgaard i Fausing har vi de elegante glasvalmuer, sild, piratfisk, fade, ugler, fugle og ikke mindst hjerterne i butikken. Glasjulepynten er fra Fanø, og så er der malerier, plakater og kunstkort af danske kunstnere.

Randers i hjertet

Fra en glødende iværksætter har vi dette smukke Randers ikon i egetræ og sort stål. Et fint stykke ægte håndværk til at hænge op på væggen, og det leveres med skruer og ravplugs. Endvidere har vi små magneter og Randers bogstaverne i mindre udgave i butikken.

Firma- og receptionsgaver med danske delikatesser

Her finder du kun danske produkter i din firmagave eller receptionsgave, og det giver god smag i munden; Danske arbejdspladser og bæredygtigheden er i spil, for her har varerne ikke rejst den halve verden rundt.

Vi tager imod City-gavekort

Vi er medlem af Randers Cityforening og tager derfor med glæde imod Citygavekort. På linket kan du læse mere om hvor du køber et gavekort og hvad koden er.

Miljørigtig indpakning

Indpakningspapiret hos Fru Lunds Butik er lavet af græspapir og derfor meget miljøvenligt.

Udbringning og afhentning

Brug gerne webshoppen eller ring/skriv til os direkte, det er helt OK! Alle priser er inkl. moms, medmindre andet er angivet. Vi kan sagtens sende, bringe ud eller stille dine bestilte gaveæsker, værtindegave, eller din weekendsnackkurv klar til afhentning. I webshoppen kan du betale med kreditkort. I butikken kan der både betales med kontanter, kreditkort og mobilepay.

Lad dig blive inspireret af danske delikatesser

Husk at følge os på Instagram og Facebook

Tilmeld vores nyhedsbrev

Sign up til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om en præmie fra butikkens lækre udvalg hver måned.

Glæd dig til særlige tilbud, som kun modtagere af vores LIVSNYDERMAILS får!
Privatlivspolitik

Privat eller erhverv?

Tak for din tilmelding!