Vild med chokolade?

Chokolade

Hos Fru Lunds Butik har vi håndlavet, økologisk chokolade af ypperste kvalitet

Vi fører Økoladen/Elmelund Chocolatier Organic, der er 100% økologisk, og Anker Chokolade, der er ca. 90 % økologisk i sine ingredienser. Begge chokoladeproducenter leverer håndlavet og hånddekoreret, lækker chokolade, og begge har tænkt i bæredygtige baner i deres emballage.

Vine fra Cold Hand Winery

Cold Hand Winery er beliggende på en frugtplantage med over 100 æblesorter, en højloftet produktionshal, en hyggelig vinbutik, sommer gourmet restaurant, og nye rustikke overnatningsmuligheder i gigantisk vintønde eller savannetelt. Hos Fru Lunds Butik fører vi bordvine, hedvine, forstærkede vine og en mousserende vin – lavet på æbler, kirsebær, blommer, pærer, rabarber og ribs. Få en ekstraordinær smagsoplevelse med hjem.

Elmelund Organic Chocolatier

Økoladen står bag dette eksklusive, økologiske og håndfremstillede chokolade brand. Gaveæsker med fyldte chokolade og marcipanhjerter, marcipanstænger og dragée-æsker med stor smag, og så er de en fryd for øjet.

Øl fra Ebeltoft og Ærø

Øl fra Ebeltoft Gårdbryggeri og Ærø Bryggeri går man aldrig fejl af – her er smag, duft og velklingende navne på etiketterne. Købes enkeltvis og i flere gaveæskemuligheder.

Tag på Ø-hop og smag på Danmark

Delikatesserne rummer rapsolie med og uden skønne krydderurter, pickles, marinader, eddiker, kaffesirupper, spændende sennep fra Bornholm og Sidinge, kætchup fra Samsø, hummersuppe fra Horneks Odde, Læsø salt, Samsø mel, lakridskonfekt fra Ærø, pasta fra Svaneke – og meget mere. Tag en bid af Danmark og kom i godt humør.

Kaffe fra Mols Kafferisteri

Kaffe med kaffe på. Malede og hele kaffebønner samt espressobønner ristet på Mols hos ejerne bag Egisl Café og Mols Kafferisteri. Alle kafferne er single estate og de er ristet i små portioner i Femmøller. Parret bag Mols Kafferisteri har selv besøgt hver plantage, de køber kaffebønner hos, og kvaliteten er nøje efterset og fra allerøverste skuffe.

Gin fra Fary Lochan, Anholt, Fanø, Skagen og Bornholm

Der laves fantastisk gin i Danmark, og vi har et spændende udvalg her i butikken, der toppes af en tonic sirup og tonic waters med forskellige bryggerier og smagsvarianter bag. Her er både enkelte flasker og gaveæsker i mærkerne Fary Lochan, Møllerup Hampegin og hampetonic, Anholt, The Old Doctor’s House fra Fanø, Skagen og Bornholm.

Anker Chokolade

Anker Chokolade er økologisk og håndlavet chokolade fra to chokoladenørder på Nørrebro. Fra Anker har vi chokolade æsker fra 75-180 kr. og i oktober får vi den absolut lækreste chokoladejulekalender med 24 kunstværker i – til blot 250,-. Til dig selv eller en du har kær…

Mousserende vin fra Andersen

Bag Andersen Winery står der et smagfuldt hold; Vinmager Mads Groom Andersen, madspecialist Frantz Maurice Scott Lundby og iværksætter Morten RInder Stengaard. Hos Andersen Winery har de en kompromisløs tilgang, og en vigtig del af deres mission er at inspirere til, hvordan deres sublime mousserende vine kan spille sammen med mad. Derfor har vi et lille opskrifthæfte ved vinene i butikken fra Andersen Winery.

Økologisk te fra Kirsten Kronborg

Mit Yndlings Te fra Kirsten Kronborg er økologiske, smagfulde og milde urteteer leveret i komposterbare emballager. 8 forskellige blends i poser til 30,- gør det nemt at finde en, du ikke kan leve uden.

Emeyu - økologisk te

Fra Emeyu har vi både grøn, hvid og sort te i små fine cellulose poser. Endnu et skønt økologisk brand, hvor smagsindtrykkene er nøje afstemte. Der sælges hele rør med 20 ens teposer i samt 5 forskellige, der sælges i enkelte tebreve, så du kan mixe dit eget udvalg.

Økologisk mel fra Samsø

Samsø har ufatteligt mange lækre råvarer og delikatesser at byde på. Fra den økologiske gård Kristensminde kommer det proteinrige Samsø Mel, og vi fører både havregryn, hvedemel, ølandshvedemel, svedjerug, rug, knækkede rugkerner, speltmel og fuldkornshvedemel i butikken og på webshoppen. Er du vild med at bage, så vil du elske dette smagfulde mel fra Samsø.

Sæbe fra Ærø

Sæberiet på Ærø blev drevet af Inge Dahl på Ærø i mange år. Hun fremstillede selv sine sæber i hånden, og krydderurter og urter blev dyrket i hendes urtehave. Hun har nu overdraget Sæberiet til en ny ejer, der vil føre alle de fine håndværkstradioner og den høje standard videre, så duft, renhed og velvære fortsat bliver i højeste fokus. Find lige netop den duft, du elsker, her i butikken.

Glaskunst, malerier og plakater

Fra Grevelsgaard i Fausing har vi de elegante glasvalmuer, sild, piratfisk, fade, ugler, fugle og ikke mindst hjerterne i butikken. Glasjulepynten er fra Fanø, og så er der malerier, plakater og kunstkort af danske kunstnere.

Randers i hjertet

Fra en glødende iværksætter har vi dette smukke Randers ikon i egetræ og sort stål. Et fint stykke ægte håndværk til at hænge op på væggen, og det leveres med skruer og ravplugs. Endvidere har vi små magneter og Randers bogstaverne i mindre udgave i butikken.

De lækreste flødeboller fra Anker Chokolade

Kan du heller ikke stå for en passende tyk marcipanbund, sprødt kvalitetschokolade og den mest fantastiske skum i en flødebolle-bøf? Så er du kommet det rigtige sted hen. Hver uge får vi nye, håndlavede flødeboller hjem – som regel i kasser á 4 til 80,- pr. kasse. Bestil i god tid, hvis du feks gerne vil have æsker med 6 stk eller evt flere æsker og være sikker på, at vi har det.

Flere smagsvarianter – ring bare og hør mere, eller tjek dem ud på facebook eller instagram.

Speciallavede tilbud

Friske, håndlavede flødeboller

Skal du sikre dig en kasse med klassiske, kokos, hindbærskum, lakrids eller mocca? Du vil ikke fortryde en æske med disse lækre “bøffer” fra Anker Chokolade. Ring bare til Fru Lunds Butik, hvis du vil forudbestille nogle flødeboller fra Anker Chokolade.

Vi tager imod City-gavekort

Vi er medlem af Randers Cityforening og tager derfor med glæde imod Citygavekort. På linket kan du læse mere om hvor du køber et gavekort og hvad koden er.

Miljørigtig indpakning

Indpakningspapiret hos Fru Lunds Butik er lavet af græspapir og derfor meget miljøvenligt.

Udbringning og afhentning

Webshoppen er godt på vej, men der er mange flere produkter, som kommer online hurtigst muligt. Alle priser er inkl. moms, medmindre andet er angivet. Vi kan sagtens sende, bringe ud eller stille dine bestilte gaveæsker, værtindegave, eller din weekendsnackkurv klar til afhentning. I webshoppen vil du snart kunne betale både med kreditkort og mobilepay. I butikken kan der både betales med kontanter, kreditkort og mobilepay.

 

Shop chokolade fra Anker, Elmelund og Økoladen her

Tilmeld vores nyhedsbrev

Sign up til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om en præmie fra butikkens lækre udvalg hver måned.

Glæd dig til særlige tilbud, som kun modtagere af vores LIVSNYDERMAILS får!
Privatlivspolitik

Privat eller erhverv?

Tak for din tilmelding!