Miljøet er vigtigt, og vi kan alle gøre noget…

Vi medvirker til at plante træer

Fru Lunds Butik støtter organisationen Plant et Træ
Den 31. december kunne vi fra Fru Lunds Butik sende 2.500,- til organisationen Plant Et Træ, – som tidligere erklæret et træ for hver 1.000 kr. vi solgte julegaver for i julehandlen 2020. Dette var blot vores første år med butikken, og vi håber at vi de kommende år kan sende flere penge til dette gode formål.

Hvad er Plant Et Træ?

Hos organisationen Plant Et Træ planter man ikke bare træer, man har altid børns læring som en del af hvert skovrejsningsprojekt.

HKH Kronprins Frederik er protektor for Plant Et Træ. Det har kontor i Højbjerg. Se mere om Plant Et Træ her.

De penge, som Fru Lunds Butik har doneret i 2020, går til et træplantningsprojekt ved Tilst i 2021.

Vil du hjælpe os med at plante flere træer i 2022? Så køb dine firmajulegaver hos os – her er alt dansk, så dit køb nytter både for en række danske arbejdspladser, og vi kan donere flere penge til træer og børns læring om naturen.

Indpakningspapiret er lavet af græs

Indpakningspapiret hos Fru Lunds Butik er lavet af græspapir og er derfor meget miljøvenligt.

Julens indpakningspapir er lavet af genbrugsmaterialer og er meget enkelt med grønne striber på en baggrund af genbrugspapir-looket.

Alt er dansk hos Fru Lunds Butik

Hele tanken bag denne butik er at det hele så vidt muligt skal være produceret i Danmark. Visse emballager, fletkurve og ingredienser er ikke fremstillet i Danmark af forskellige årsager. Chokolade, kaffe og visse tetyper vokser ikke på vores breddegrader, men  i alle tilfælde er produkterne forarbejdet og pakket her i landet – og det giver god smag i munden; Danske arbejdspladser og bæredygtigheden er i spil, for her er fragten holdt nede på et minimum.

Genbrugspap og pantflasker

Genbrug i emballagen

Hos Fru Lunds Butik genbruger vi de kasser og det pakkefyld, som vi får ind med de nye varer. Derfor vil de varer, du bestiller til levering som oftest være pakket ind i genbrugskasser foret med genbrugt pakkefyld og bobleplast. Endvidere er flere af produkterne, der fra leverandørernes side er emballeret i æsker af genbrugspap, cradle-to-cradle, komposterbare løsninger, pantflasker og mindst muligt plast.

Tilmeld vores nyhedsbrev

Sign up til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om en præmie fra butikkens lækre udvalg hver måned.

Glæd dig til særlige tilbud, som kun modtagere af vores LIVSNYDERMAILS får!
Privatlivspolitik

Privat eller erhverv?

Tak for din tilmelding!