Delikatesser fra hele Danmark

Kom ind og ta´en bid af Danmark
Kig enten ind i butikken eller tjek siden ud her og få inspiration – du kan også bestille og betale online her på sitet.

Få et indtryk af nogle af de mange lækre danske produkter vi fører, herunder danske øl, vin, spiritus, chokolade, delikatesser, kaffe, te, lokal kunst samt lidt retro og genbrug. Gavekurve, værtindegaver, firmajulegaver og abonnementskasser som julegave eller til dig selv er også på paletten.

Danske specialiteter til hverdag, fest og gaver

Alt er dansk i Fru Lunds Butik. Så hver gang du køber en gavekurv, værtindegave eller de lækre madvarer, snacks eller lidt kunst eller genbrug til dig selv, så støtter du danske arbejdspladser, og du ved, at det ikke er fragtet den halve verden rundt. Det giver mening.

Vi har et spændende sortiment, der spænder lige fra danske øl fra Ebeltoft Gårdbryggeri og Ærø Bryggeri – inkl. de økologiske øl fra Ærø, vine fra Cold Hand Winery, Andersen Winery og Neder Kjærsholm, gin fra Anholt, Skagen, Fary Lochan, Syv Sind, Bornholm, whisky fra Thy og Fary Lochan, A. H. Riise rom, økologisk chokolade, kaffe fra Mols Kafferisteri, økologisk te fra både Emeyu og Kirsten Kronborg, økologisk mel fra Samsø, alskens delikatesser fra mange øer og egne i Danmark, snacks, samt lidt genbrugsguld, glaskunst, glasjulepynt, keramik, kunstkort og billeder malet af lokale kunstnere.

Vine fra Cold Hand Winery

Cold Hand Winery er beliggende på en frugtplantage med over 100 æblesorter, en højloftet produktionshal, en hyggelig vinbutik, sommer gourmet restaurant, og nye rustikke overnatningsmuligheder i gigantisk vintønde eller savannetelt. Hos Fru Lunds Butik fører vi bordvine, hedvine, forstærkede vine og en mousserende vin – lavet på æbler, kirsebær, blommer, pærer, rabarber og ribs. Få en ekstraordinær smagsoplevelse med hjem.

Elmelund Organic Chocolatier

Økoladen står bag dette eksklusive, økologiske og håndfremstillede chokolade brand. Gaveæsker med fyldte chokolade og marcipanhjerter, marcipanstænger og dragée-æsker med stor smag, og så er de en fryd for øjet.

Øl fra Ebeltoft og Ærø

Øl fra Ebeltoft Gårdbryggeri og Ærø Bryggeri går man aldrig fejl af – her er smag, duft og velklingende navne på etiketterne. Købes enkeltvis og i flere gaveæskemuligheder.

Tag på Ø-hop og smag på Danmark

Delikatesserne rummer rapsolie med og uden skønne krydderurter, pickles, marinader, eddiker, kaffesirupper, spændende sennep fra Bornholm og Sidinge, kætchup fra Samsø, hummersuppe fra Horneks Odde, Læsø salt, Samsø mel, lakridskonfekt fra Ærø, pasta fra Svaneke – og meget mere. Tag en bid af Danmark og kom i godt humør.

Kaffe fra Mols Kafferisteri

Kaffe med kaffe på. Malede og hele kaffebønner samt espressobønner ristet på Mols hos ejerne bag Egisl Café og Mols Kafferisteri. Alle kafferne er single estate og de er ristet i små portioner i Femmøller. Parret bag Mols Kafferisteri har selv besøgt hver plantage, de køber kaffebønner hos, og kvaliteten er nøje efterset og fra allerøverste skuffe.

Gin fra Syv Sind Gin, Tranum Mølle, Anholt, Skagen og Bornholm

Der laves fantastisk gin i Danmark, og vi har et spændende udvalg her i butikken. Her er både gin fra Syv Sind gin, Tranum Mølle Destilleri, Anholt, Skagen og Bornholm.

Anker Chokolade

Anker Chokolade er økologisk og håndlavet chokolade fra to chokoladenørder på Nørrebro. Fra Anker har vi chokolade æsker fra 75-180 kr. og i oktober får vi den absolut lækreste chokoladejulekalender med 24 kunstværker i – til blot 250,-. Til dig selv eller en du har kær…

Mousserende vin fra Andersen

Bag Andersen Winery står der et smagfuldt hold; Vinmager Mads Groom Andersen, madspecialist Frantz Maurice Scott Lundby og iværksætter Morten RInder Stengaard. Hos Andersen Winery har de en kompromisløs tilgang, og en vigtig del af deres mission er at inspirere til, hvordan deres sublime mousserende vine kan spille sammen med mad. Derfor har vi et lille opskrifthæfte ved vinene i butikken fra Andersen Winery.

Økologisk te fra Kirsten Kronborg

Mit Yndlings Te fra Kirsten Kronborg er økologiske, smagfulde og milde urteteer leveret i komposterbare emballager. 8 forskellige blends i poser til 30,- gør det nemt at finde en, du ikke kan leve uden.

Emeyu - økologisk te

Fra Emeyu har vi både grøn, hvid og sort te i små fine cellulose poser. Endnu et skønt økologisk brand, hvor smagsindtrykkene er nøje afstemte. Der sælges hele rør med 20 ens teposer i samt 5 forskellige, der sælges i enkelte tebreve, så du kan mixe dit eget udvalg.

Økologisk mel fra Samsø

Samsø har ufatteligt mange lækre råvarer og delikatesser at byde på. Fra den økologiske gård Kristensminde kommer det proteinrige Samsø Mel, og vi fører både havregryn, hvedemel, ølandshvedemel, svedjerug, rug, knækkede rugkerner, speltmel og fuldkornshvedemel i butikken og på webshoppen. Er du vild med at bage, så vil du elske dette smagfulde mel fra Samsø.

Sæbe fra Ærø

Sæberiet på Ærø blev drevet af Inge Dahl på Ærø i mange år. Hun fremstillede selv sine sæber i hånden, og krydderurter og urter blev dyrket i hendes urtehave. Hun har nu overdraget Sæberiet til en ny ejer, der vil føre alle de fine håndværkstradioner og den høje standard videre, så duft, renhed og velvære fortsat bliver i højeste fokus. Find lige netop den duft, du elsker, her i butikken.

Glaskunst, malerier og plakater

Fra Grevelsgaard i Fausing har vi de elegante glasvalmuer, sild, piratfisk, fade, ugler, fugle og ikke mindst hjerterne i butikken. Glasjulepynten er fra Fanø, og så er der malerier, plakater og kunstkort af danske kunstnere.

Randers i hjertet

Fra en glødende iværksætter har vi dette smukke Randers ikon i egetræ og sort stål. Et fint stykke ægte håndværk til at hænge op på væggen, og det leveres med skruer og ravplugs. Endvidere har vi små magneter og Randers bogstaverne i mindre udgave i butikken.

Firma- og receptionsgaver

Her finder du kun danske produkter i din firmajulegave eller receptionsgave, og det giver god smag i munden; Danske arbejdspladser og bæredygtigheden er i spil, for her har varerne ikke rejst den halve verden rundt.

Fuld af smag og made in Danmark

Krydderier på kværn og bøtter

Spændende salte og peber blandinger på kværn, krydderiblandinger og specialsalte i glas, Læsø salt og kryddersalte i fine poser og bøtter med korklåg… og meget mere! Vi har et bredt sortiment af salte og krydderier, som er smækfyldt med smag – håndlavet i Danmark.

Vi tager imod City-gavekort

Vi er medlem af Randers Cityforening og tager derfor med glæde imod Citygavekort. På linket kan du læse mere om hvor du køber et gavekort og hvad koden er.

Miljørigtig indpakning

Indpakningspapiret hos Fru Lunds Butik er lavet af græspapir og derfor meget miljøvenligt.

Udbringning og afhentning

Køb ind her på webshoppen, hvor vi ofte får flere nye produkter. Alle priser er inkl. moms, medmindre andet er angivet. Vi kan sagtens sende, bringe ud eller stille dine bestilte gaveæsker, værtindegave, eller din weekendsnackkurv klar til afhentning. I webshoppen kan du betale med kreditkort.
I butikken kan der både betales med kontanter, kreditkort og mobilepay.

 

Populære produkter

Tilmeld vores nyhedsbrev

Sign up til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om en præmie fra butikkens lækre udvalg hver måned.

Glæd dig til særlige tilbud, som kun modtagere af vores LIVSNYDERMAILS får!
Privatlivspolitik

Privat eller erhverv?

Tak for din tilmelding!